Bent u opzoek naar een Gillette scheerschuim en scheergel voor heren, dan bent u bij Voordeligscheren en Shavingspecialist aan het juiste adres.
Combi deals staan onder aan de pagina, als u voor een combi deal kiest bespaart u vele euro’s!
De Gillette scheerschuim en scheergel voor hem die verkrijgbaar zijn:

 

gillette_foam_lemon

Gillette Basic Scheerschuim Citroen

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Scheerschuim voor de normale huid. Beschermt de huid tijdens het scheren. Een vernieuwde weldadigere schuim voor een optimaal scheergenot.

gillette_scheergel_green_3

Gillette Scheerschuim Sensitive

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Scheerschuim voor de gevoelige huid. Beschermt de huid tijdens het scheren. Een vernieuwde weldadigere schuim voor een optimaal scheergenot.

3647713_3

Gillette Scheerschuim Regular

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Scheerschuim voor de gevoelige huid. Beschermt de huid tijdens het scheren. Scheerschuim voor een optimaal scheergenot

gillette-scheergel-pure-and-sensitive

Gillette Series Pure & Sensitive Scheerschuim

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De drievoudige beschermende formule bevat drie effectieve gladmakende ingrediënten om het glijden van het mesje over de huid te bevorderen en je huid te beschermen tegen sneetjes, roodheid en een trekkerig gevoel. Deze ongeparfumeerde formule zonder kleurstoffen zorgt voor ongelooflijk gladde en zachte scheerervaring en is tevens mild voor de huid.

gillette_series_schuim

Gillette Series Gevoelige Huid Scheerschuim

Voordeligscheren / Shavingspecialist
Zijn rijke schuim helpt je huid te beschermen en zorgt voor een gladde scheerervaring, en zijn licht aangename geur geeft je huid de zachte oppepper die hij nodig heeft. De uiterst zachte en gladmakende bestanddelen, waaronder glycerine en silica, hydrateren de huid en zorgen ervoor dat het mesje superglad over de huid glijd voor een zachte, comfortabele scheerervaring.

gillette_series_soothing_gel_1

Gillette Series Irritation Defence Kalmerende Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Helpt sneetjes en wondjes, een branderig en/of prikkend gevoel, roodheid en trekkerigheid van de huid te bestrijden. Het bevat actief kalmerend complex en werkt op 3 manieren tegen scheerirritatie, namelijk: hydraterend, gladmakend en verkoelend.

1316253693-gillette-series-gel-sensitive-6x200ml--10gil13261591-_3

Gillette Series Scheergel Gevoelige Huid

Voordeligscheren / Shavingspecialist – De drievoudige beschermende formule bevat drie effectieve gladmakende ingrediënten om het glijden van het mesje over de huid te bevorderen en je huid te beschermen tegen sneetjes, roodheid en een trekkerig gevoel. Deze lichtgeparfumeerde formule met aloe zorgt voor een zachte, gladde en tegelijkertijd milde scheerervaring.

gillette_mach3_close_en_fresh_scheergel

Gillette Mach 3 Scheergel Close & Fresh

Voordeligscheren /  Shavingspecialist – Deze nieuwe scheergel van Mach 3 zorgt voor een complete Mach 3 scheerervaring. De gel zorgt ervoor dat de drievoudige protectie formule wordt afgemaakt. De scheergel geeft bescherming tegen sneetjes, irritatie en een droge huid en heeft een frisse en verkoelende werking door de menthol en eucalyptus olie.

039444_1

Gillette Mach 3 Scheergel Close & Smooth

Voordeligscheren / Shavingspecialist
Met de nieuwe Gillette Mach 3 scheergel kunt u uw Mach 3 scheerervaring afmaken. De gel helpt de mesjes gemakkelijk over de huid te glijden en zorgt ervoor dat de drievoudige protectie formule uitgebreid wordt en de huid wordt beschermd tegen sneetjes, irritatie en droogheid.

gillette_scheergel_cool_cleansing_3

Gillette Series Cool Cleaning Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Deze menthol scheergel van Gillette zorgt voor een comfortabel en glad scheerresultaat. De scheergel van Gillette vernieuwde samenstelling met Aloë Vera en verzorgende oliën voor een perfect scheerresultaat. De scheergel biedt extra bescherming aan de gevoelige huid. Geavanceerde verzachtende lubricants maken het scheren comfortabeler en geeft de huid een verkoelend effect na het scheren.

gil108-1000x1000_3

Gillette Series Scheergel Extra Comfort

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Bevat baard verzachtende jojoba olie voor het verzachten en conditioneren van de zware baard. Deze Anti-Friction Gel zorgt ervoor dat de mesjes beter over de huid glijden voor een comfortabel glad, zacht scheerresultaat. Biedt de bescherming en verzorging die nodig is voor een gezond uitziende huid.

3647664_1_3

Gillette Basic Scheergel Regular Gevoelige Huid

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Verandert in een rijk, weldadig schuim wanneer het met een masserende beweging op de baardharen wordt aangebracht. De combinatie van vijf speciale bestanddelen maakt het een ideale voorbereiding voor een comfortabel en glad scheerresultaat. Vernieuwde samenstelling met aloé en verzorgende oliën voor een onovertroffen scheerresultaat. Biedt extra bescherming aan de gevoelige huid. Geavanceerde verzachtende lubricants maken het scheren comfortabeler. Revitaliseert de gevoelige huid.

series_verzorgend_foam_1

Gillette Series Conditionerend Schuim

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Voor een super gehydrateerde huid en een geweldige scheerervaring. Het bevat hydraterende glycerine die de huid verzorgt tijdens het scheren. De zachte, gladmakende bestanddelen zorgen voor een combinatie van vochtinbrengende verzorging en een uiterst comfortabele scheerervaring.  Gillette Series Conditionerend Scheerschuim met cacaoboter helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden zodat je huid er gezond en stralend uit blijft zien, zelfs tijdens de gure wintermaanden.

gillette_series

Gillette Series Irritation Defense 5 Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Gillette Series Irritation Defense Scheergel helpt de 5 tekenen van scheerirritatie te bestrijden: droge huid, branderig gevoel, tintelend gevoel, jeuk en een trekkend gevoel. Het bevat actief kalmerend complex en werkt op 3 manieren tegen scheerirritatie namelijk: hydraterend, gladmakend en verkoelend.

 

gillette_fusion_scheergel_3

Gillette Fusion Scheergel Hydra Ultra Protection

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De gepatenteerde formule met Aloa is ontwikkeld om samen gebruikt te worden met het Fusion scheersysteem voor een ongelofelijk comfortabele scheerervaring. De hydraterende en verzachtende bestandelen vormen een onzichtbare laag die de huid beschermt van de eerste tot de laatste scheerbeweging.

gillette-fusion-proglide-hydrating-shave-gel-181917

Gillette Fusion ProGlide Scheergel Hydraterend

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De hydraterende formule van Fusion ProGlide bevat Sheaboter en Glycerine en zorgt ervoor dat de huid tijdens het scheren gehydrateerd blijft en voorkomt scheerirritaties door een ongelooflijke glide. De Fusion ProGlide scheergels bevatten nu meer gladmakende ingrediënten die de scheerbeweging bevorderen en zorgen voor een hoogwaardige scheerbeurt.

gillette-fusion-proglide-cooling-gel

Gillette Fusion ProGlide Scheergel Verkoelend

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De verkoelende formule van Fusion ProGlide Scheergel Verkoelend bevat menthol die de huid verkoelt en scheerirritaties kalmeert. De Fusion ProGlide scheergels bevatten nu meer gladmakende ingrediënten die de scheerbeweging bevordert en zorgt voor een hoogwaardige scheerbeurt. Vermindert ook de kans op een Geïrriteerde huid na het scheren.

gil28_1

Gillette fusion Hydra Scheergel Sensitive Skin

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De gel beschermt u uw gevoelige huid altijd tijdens het scheren. De vochtinbrengende ingrediënten zorgen er bovendien voor dat de huid werkelijk altijd zacht aanvoelt na het scheren. Daarnaast wordt er een beschermende laag achtergelaten door deze gel, zodat de huid van de eerste tot de laatste haal beschermd is. De gel bevat bovendien aloë, voor de gevoelige huid.

gillette_series_shavegel_protection

Gillette Scheergel Series Protection Extra Bescherming

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De drievoudige beschermende formule met drie effectieve gladmakende ingrediënten bevordert het glijden van het mesje over de huid en beschermt je huid tegen sneetjes, roodheid en trekkerigheid. Deze beschermende formule met amandelolie is speciaal ontwikkeld voor een ongelooflijk gladde en zachte scheerervaring. Dit product is ook verkrijgbaar in schuim.

mix_10_1_3

Combi deal: 4x Gillette Scheerschuim Normale Huid

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Scheerschuim voor de normale huid. Beschermt de huid tijdens het scheren. Een vernieuwde weldadigere schuim voor een optimaal scheergenot.

mix_11_2

Combi deal: 4x Gillette Scheerschuim Sensitive

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Scheerschuim voor de gevoelige huid. Beschermt de huid tijdens het scheren. Een vernieuwde weldadigere schuim voor een optimaal scheergenot.

mix_9_1_3 (1)

Combi deal: 4x Gillette Scheergel Regular Normale Huid

VoordeligscherenShavingspecialist – Scheergel voor de normale huid. Beschermt de huid tijdens het scheren. Een vernieuwde weldadigere schuim voor een optimaal scheergenot.

mix_12_3

Combi deal: 4x Gillette Scheergel Gevoelige Huid

VoordeligscherenShavingspecialist – Scheergel voor de gevoelige huid. Beschermt de huid tijdens het scheren. Een vernieuwde weldadigere schuim voor een optimaal scheergenot.

gillette_fusion_hydra_gel_sensitive_skin

Combi deal: 4x Gillette Fusion Hydra Gel Sensitive Skin

VoordeligscherenShavingspecialist – Scheergel voor de gevoelige huid. De formule van dit product zorgt voor een comfortabele scheerbeurt.

gillette_fusion_proglide_scheerset_1

Combi deal: Gillette Fusion Pro Glide Scheerset – Styler + Scheermes & Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist
Het ultieme comfort en gemak bij het scheren ervaar je met de Gillette Fusion Proglide Scheerset.

mix_5_1_3

Combi deal: Gillette Sensor Excel Scheerset – Systeem + 21 Mesjes & Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist
Wilt u zich goed scheren met gemak? Dit ervaar je bij de Gillette Sensor Excel Scheerset.

gillette_mach3_combi_deal

Combi deal: Gillette Mach 3 Scheerset – Systeem + 17 Mesjes & Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Scheren met de Gillette Mach 3 Scheermesjes, nog steeds een fantastisch scheerresultaat.

mix_7_1_5 (1)

Combi deal: Gillette Mach 3 Turbo Scheerset – Systeem + 17 Mesjes & Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Scheren met de Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes, nog steeds een fantastisch scheerresultaat.

 

mix_3_1_1_3

Combi deal: Gillette Fusion Pro Glide Scheerset – Systeem + 12 Mesjes & Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Scheren met de allerbeste onderdelen, voor een geweldig scheerresultaat.

mix_1_4

Combi deal: Gillette Fusion Scheerset – Systeem + 17 Mesjes & Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist
Met deze combi deal bespaart u een hoop geld. U ervaart ook nog eens een geweldig resultaat

mix_4_2_3

Combi deal: GIllette Fusion Scheerset – Systeem + 17 Mesjes & Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist
Een glad scheerresultaat in een hand omdraai!

mix_2_1_1_2

Combi deal: GIllette Fusion Pro Glide Power Scheerset – Systeem + 17 Mesjes & Scheergel

Voordeligscheren / Shavingspecialist
Het nieuwe Gillette Fusion  ProGlide Power scheersysteem is Gillette’s meest comfortabele scheersysteem ooit.

 

Voordelig, veilig, snel en eenvoudig Gillette scheerschuim voor hem, besteld u bij Voordeligscheren en Shavingspecialist

Zekerheden van Voordeligscheren en Shavingspecialist zijn:
– Originele producten
– 99% op voorraad
– Levertijd 1-2 werkdagen
– Niet goed, geld terug garantie