In veel landen wordt verschil gemaakt tussen deodorant en een antitranspirant. Een deodorant zorgt ervoor dat zweten niet verhindert, maar de geur die door het zweten en het broeien in de oksel ontstaat tegengaat door deze te wijzigen, door het ontstaan van geur te voorkomen of door er een sterkere geur overheen te leggen.

Een antitranspirant verhindert het zweten, hierdoor komt er minder zweet onder de oksel en er ontstaat er een mindere geur.

7702018982356_t1

Gillette Deospray Body Spray Cool Wave

Voordeligscheren / Shavingspecialist – De Cool Wave anti-transpirant/deodorant van Gillette houdt je de hele dag frist en beschermt de huid. De Cool Wave heeft een fijne en frisse geur.

arctic_ice_gillette_11

Gillette Deospray Artic Ice

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Arctic Ice geeft je pure frisheid als je begint te zweten. De anti-transpirant beschermt je langdurig tegen vocht en geur. Deze deospray werkt het hardst wanneer jij dat ook doet. Artic Ice heeft een 24 uur formule.

gillette_pro_ultimate_fresh_1

Gillette Pro Fresh Deospray

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Deze Gillette antitranspirant heeft een heerlijke geur en zorgt ervoor dat je de hele dag fris ruikt. Gillette is zacht voor de huid en bevat 0% alcohol.

7702018023431

Gillette Deo Roll-on Derma Comfort

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Deze antitranspirant voor de gevoelige mannenhuid zorgt voor de alledaagse bescherming tegen zweetgeurtjes.

gillette_derma_comfort

Gillette Derma Comfort Deospray

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Deze antitranspirant voor de gevoelige mannenhuid zorgt voor de alledaagse bescherming tegen zweetgeurtjes.

gillette_deodorant_48_uur_power_rush

Gillette Power Rush Deospray

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Deze deospray vangt als het ware de geur, pakt zweet aan en geeft de hele dag lang een frisse geur af. Hij werkt dus waar je het het meeste nodig hebt. Hij is meedogenloos tegen geur en zacht voor de huid, daarom de naam Power Rush.

Gillette-Sport-Protect-Deodorant-Spray-187342

Gillette Sport Protect Deospray

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De Gillette Sport Protect Deospray zorgt voor een extra bescherming tijdens het sporten. Door de 48 uur bescherming kunt u altijd genieten van een fris en schoon gevoel. Inhoud: 250ml

gillette_deo

Gillette Deodorant Artic Ice

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Arctic Ice geeft je pure frisheid als je begint te zweten. De anti-transpirant beschermt je langdurig tegen vocht en geur. Deze deospray werkt het hardst wanneer jij dat ook doet. Artic Ice heeft een 48 uur formule.

power_rush_1Gillette Deo Roll-on Power Rush

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Deze deospray vangt als het ware de geur, pakt zweet aan en geeft de hele dag lang een frisse geur af. Hij werkt dus waar je het het meeste nodig hebt. Hij is meedogenloos tegen geur en zacht voor de huid, daarom de naam Power Rush.

roll_on_cool

Gillette Deo Roll-on Cool Wave

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De Cool Wave anti-transpirant/deodorant van Gillette houdt je de hele dag frist en beschermt de huid. De Cool Wave heeft een fijne en frisse geur.

193000_1_gillette_deospray_sport_protect

Gillette Deospray Sport Protect

Voordeligscheren / Shavingspecialist
De Gillette Sport Protect Deospray zorgt voor een extra bescherming tijdens het sporten. Door de 48 uur bescherming kunt u altijd genieten van een fris en schoon gevoel. Inhoud 150ml

185395_1_gillette_deospray_anti_transpirant_derma_comfort_3

Gillette Deo Spray Derma Comfort

Voordeligscheren / Shavingspecialist – Deze antitranspirant voor de gevoelige mannenhuid zorgt voor de alledaagse bescherming tegen zweetgeurtjes.