168_heren_verzorging_f63Verzorgt lichaam

Scheergel, scheerschuim, gezichtsverzorging producten en deodorant zijn vaak voorkomende middelen die gebruikt worden om een verzorgt lichaam te hebben.

Scheergel en scheerschuim

Een scheerschuim geeft de minste bescherming. Er komt maar een dun laagje op de huid, en de kwaliteit van de ingrediënten is laag.
Scheerschuim voor een stugge baard verzacht baardharen iets beter dan een normale scheerschuim, maar nog steeds is het resultaat niet om over naar huis te schrijven. Gelukkig is scheerschuim wel erg goedkoop.

Een scheergel is al iets fijner van textuur, waardoor deze een iets betere beschermlaagje aanbrengt op de huid. Wat betreft de eigenschappen om de baardhaar zacht te maken scoort ook de scheergel niet zo goed. Heeft u scheerschuim of scheergel nodig? Klik dan op deze link voor de heren of op deze link voor de vrouwen.

Gezichtsverzorging producten

Vaak vergeten we een essentieel onderdeel dat gereinigd moet worden, het gezicht. Een goede wasbeurt verwijdert stof en vuil in de poriën. De meeste zepen reinigen uitstekend maar de zuurgraad van de huid wordt aangetast, waardoor de huid droog aan gaat voelen. Om een droge huid te voorkomen raden wij aan, een reinigingsproduct aan te schaffen dat speciaal is gemaakt voor het gezicht.
Heeft u gezichtsverzorging producten nodig? Klink dan op deze link, let op Gillette heeft alleen gezichtsverzorging producten voor heren.

Deodorant

In veel landen wordt verschil gemaakt tussen deodorant en een antitranspirant. Een deodorant zorgt ervoor dat zweten niet verhindert, maar de geur die door het zweten en het broeien in de oksel ontstaat tegengaat door deze te wijzigen, door het ontstaan van geur te voorkomen of door er een sterkere geur overheen te leggen.
Heeft u Deodorant nodig? Klik dan op deze link voor de heren, let op Gillette heeft alleen deodorant  voor heren.