De Gillette Venus Swirl scheermesjes bevatten een MoistureGlide-serum dat in water wordt geactiveerd, voor ongelooflijke glijkracht. De Gillette Venus Swirl scheermesjes zijn 6x flexibeler dan de Classic Venus-scheermesjes. Om de mesjes optimaal te kunnen gebruiken wordt aangeraden dit te doen in combinatie met het Gillette Venus Swirl scheermes met FlexiBall-technologie. De Gillette Venus Swirl Scheermes met Flexiball-technologie is ontworpen om goed bij lastige gebieden te kunnen, zoals knieën en enkels,met 5 contour scheermesjes die op elke ronding aansluiten!

gillette_venus_swirl_combideal_-_scheerhouder_6_scheermesjes
Gillette Venus Swirl Combideal – Scheerhouder + 6 scheermesjes
Gillette Venus Swirl Scheermesjes - 6 Stuks
Gillette Venus Swirl Scheermesjes – 6 Stuks
Gillette Venus Swirl Scheermesjes - 3 Stuks
Gillette Venus Swirl Scheermesjes – 3 Stuks

 

 

 

 

 

 

 

 

Het beste scheermes die zicht richt op de contouren vangen de haartjes op die andere scheermessen missen. De Venus Swirl is ontworpen met onze revolutionaire Flexiball en 5 individueel aanpassen van Contour messen. Venus Swirl scheermesjes hebben een water-geactiveerde MoistureGlide serum voor een ongelooflijke glijkracht over de huid. De MicroFine messen helpen om elk haartje mee te nemen. De Gillette Venus Swirl is 6x flexibeler dan Venus originele scheermesjes!

 

Gillette Venus Swirl Scheermesjes

Gillette Venus Swirl scheermesje vullingen voorzien van 5 Contour messen die zich individueel aanpassen bij elke bocht! Venus Swirl messen zijn onze dunste, fijnste bladen. Onze meest geavanceerde blade-technologie vangt vrijwel elk haartje op. De scheermesjes nemen alle haren mee ook in lastige gebieden, met een zijdezachte huid als resultaat. Alle Venus bladen passen op alle Venus scheerapparaten, met uitzondering van Simply Venus!

  • Het MicroFine-systeem helpt de haartjes naar de mesjes te richten zodat elk haartje geschoren wordt
  • 6x flexibeler dan de Classic Venus-scheermesjes.
  • De mesjes zijn gemakkelijk te vervangen voor comfortabel gebruik.
  • Alle Venus scheermesjes passen op alle Venus-scheersystemen, behalve Simply Venus.
  • De Venus Swirl bevat een MoistureGlide-serum met een enorme glijkracht
  • Bereikt ook lastige gebieden voor een perfecte scheerbeurt versus Venus Embrace doordat de messen van Gillette de huidcontouren volgen!

Dit is het nieuwe mesje. Wat is er nu zo bijzonder aan?

  • In tegenstelling tot andere scheermesjes, die twee kanten op bewegen, beweegt de Venus Swirl dankzij de FlexiBall technologie in een strakke beweging van zowel boven naar beneden, als van links naar rechts. Hierdoor wordt navigeren rond de knieën en enkels een stuk makkelijker.
  • De vernieuwde vijf Contour Blades zijn de beste Venus mesjes ooit: nog dunner en scherper dan wat je van Venus gewend bent. Doordat ze zich apart aanpassen aan je rondingen wordt praktisch elke haartje meegepakt.
  • De MicroFine systeem zorgt ervoor dat haartjes de weg vinden naar de mesjes.
  • Dankzij het MoistureGlide serum glijdt het mesje soepel over je lichaam.