De Gillette Fusion Power scheermesjes zorgen voor een perfect scheerresultaat. Het verschil tussen de Gillette Fusion en de Gillette Fusion Power is dat laatst genoemde wordt aangedreven door een batterij. De micro pulsaties zorgen voor een kalmerende scheerbeurt met minder irritatie. Een microchip op de handle regelt de kracht zodat die scheerbeurt na scheerbeurt in stand blijft. Het glijvermogen wordt verhoogd zodat de scheerbeurt nauwelijks voelbaar is op de huid.

Eigenschappen
– Verbeterde lubrastrip indicator, aan de bovenkant van het scheermesje bevind zich een strip ter indicatie van de kwaliteit van het scheermesje. Hiermee weet u wanneer het scheermesje aan vervanging toe is
– Het vijf-voudige scheertechnologie, de vijf mesjes zijn dichter op elkaar geplaatst om druk op te verminderen, wat bijdraagt aan een comfortabele scheerbeurt
– Flexibele Comfort Guard met vijftien Microribbels, een flexibele Comfort Guard met vijftien microribbels zorgen voor een extreem gladde en comfortabele scheerervaring door de huid licht op te rekken.

De Gillette Fusion Power is verkrijgbaar in 4,5 8 en 16 stuks. Hoe meer mesjes u bestelt, hoe groter het voordeel. U kunt ook een comi deal aanschaffen, hierdoor bespaart u vele euro’s.
Door op een afbeelding te klikken, kunt u meteen het door u gekozen aantal mesjes bestellen.

gillette_fusion_power_4st

Gillette Fusion Power Scheermesjes 4 Stuks

gillette_fusion_power (1)

Gillette Fusion Power Scheermesjes 5 Stuks

fusion-power-scheermessen8st_3_4

Gillette Fusion Power Scheermesjes 8 Stuks

gillette_fusion_power_scheermesjes_16_stuks_1 (1)

Gillette Fusion Power Scheermesjes 16 Stuks

mix_4_2_3

Gillette Fusion Power Scheerhouder + 17 Mesjes & Scheergel