Scheren met het scheerapparaat van Mach3 Turbo. Een scheersysteem van Gillette Mach 3 Turbo dat geraffineerde scheertechnologieën laat samenwerken als een manueel systeem, zodat het een glad en comfortabel scheerresultaat geeft. Geef jouw manier van scherenl een turboboost en maak van scheren een high-end activiteit. De Gillette Mach 3 Turbo combineert Gillette’s drie-voudige scheertechnologie glijden zacht over de huid met de anti-frictie scheermesjes. Het bewegende scheerhoofd met tien microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.

Gillette’s 3-voudige scheertechnologie met anti-frictiemesjes glijdt zacht over je gezicht. Scheren wordt ongelooflijk gemakkelijk en perfect glad.

Een voorwaarts bewegend scheerhoofd met drie progressief geplaatste mesjes en tien microribbels op het mesje scheren de huid glad door zacht iedere contour van je gezicht te volgen. Een scheermesje dat zo comfortabel aanvoelt: een garant perfecte scheerbeurt.

Eigenschappen

De lubrastrip indicator maakt de huid nog gladder zodat het mesje goed over de huid glijdt en scheren nog comfortabeler aanvoelt. De groene streep vervaagt naarmate het mesje frequenter gebruikt wordt om aan te geven dat je niet langer kunt genieten van een optimale scheerervaring. Een gladde en comfortabele scheerervaring betekent dat je je van je beste kant kunt laten zien.

– Verbeterde smerende strip
– Geavanceerde draaiende kop
– Superieure cartridge geometrie
– Betere bescherming van de huid
– Individueel verende mesjes.

Klik op de afbeelding om meteen uw Gillette Mach 3 Turbo scheersysteem te bestellen. U kunt ook de combi deal aanschaffen, hierdoor bespaart u vele euro’s.

 

gillette-mach-3-turbo__12336_zoom_3

Gillette Mach 3 Turbo Scheerhouder + 1 Mesje

mix_7_1_5 (1)

Gillette Mach 3 Turbo Scheerhouder + 17 Mesjes & Scheergel