Een gevoelige huid heeft meer aandacht nodig dan een normale huid. Scheerirritaties zijn verleden tijd met het scheersysteem van Gillette Fusion Power. De Gillette Fusion Power is door een batterij aangedreven, die de gevoelige huid extra aandacht en verzorging geeft tijdens het scheren. De kalmerende micro pulsaties zorgen voor een zachte en goede scheerbeurt, met minder frictie en irritatie. Het glijvermogen wordt verhoogd zodat u bijna niet merkt, dat u zich scheert.

Eigenschappen

– Verbeterde lubrastrip indicator, aan de bovenkant van het scheermesje bevind zich een strip ter indicatie van de kwaliteit van het scheermesje. Hiermee weet u wanneer het scheermesje aan vervanging toe is
– Het vijf-voudige scheertechnologie, de vijf mesjes zijn dichter op elkaar geplaatst om druk op te verminderen, wat bijdraagt aan een comfortabele scheerbeurt
– Flexibele Comfort Guard met vijftien Microribbels, zorgen voor een extreem gladde en comfortabele scheerervaring door de huid licht op te rekken.

Klik op de afbeelding om meteen uw Gillette Fusion Power scheersysteem te bestellen. U kunt ook een comi deal aanschaffen, hierdoor bespaart u vele euro’s.

168752_1_gillette_fusion_power_scheerapparaat_4 (1)

Gillette Fusion Power Scheerhouder + 1 Mesje

mix_4_2_3

Gillette Fusion Power Scheerhouder + 17 Mesjes & Scheergel