Er zijn verschillende soorten scheerhouders. De ene scheerhouder is lichter dan de ander, de vorm kan verschillen of het ligt anders in de hand.
gillette_fusion_proglide_scheersysteemBent u opzoek naar een scheerhouder voor heren, klik dan hier. De populairste scheerhouder voor hem is de Gillette Fusion Proglide. Dankzij dit innoverende systeem voelt scheren niet meer als scheren, maar als glijden over de huid.

Gillette Fusion Proglide Scheerhouder

Verbeterde Precisie Trimmer met een mesje  – helpt om de moeilijk bereikbare plekjes te scheren. Batterij aangedreven micro trillingen helpen frictie te voorkomen en verhoogd het glijvermogen van het scheerapparaat. De greep van de Gillette Fusion ProGlide en Gillette Fusion ProGlide Power Razors zijn nu uitgerust met grotere, superergonomische grips aan de zijkant wat voor een betere houvast zorgt in vochtige omstandigheden. Dat betekent dat je meer controle tijdens het scheren hebt en je niet meer druk hoeft te maken over glibberige toestanden in de douche.

 

 

 

Gillette_VenusOlaz_-_scheermes_11_thumb_600x802_b58Als u opzoek bent naar een scheerhouder  voor vrouwen klik dan hier. De populairste scheerhouder voor haar, is de Gillette Venus & Olaz.

Gillette Venus & Olaz Scheerhouder

Gillette heeft nu in samenwerking met Olaz een nieuw scheermesje ontworpen. Een mesje wat niet alleen zijdezacht scheert, maar ook een heerlijke verzorging geeft aan uw huid. Het systeem heeft een ergonomisch handvat met een siliconengrip voor extra gemak tijdens het scheren. De mesjes zijn gemakkelijk op de houder te klikken. De scheermesjes van Gillette met Olaz hebben vijf mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn voor verlichting van de druk en alle haartjes in één beweging verwijderen. De mesjes zijn omgeven door scheergel kussentjes die de goede ingrediënten van Olaz crème bevatten. Hierdoor glijden de mesjes gemakkelijk over uw huid en verwijderen ze de haartjes in een handomdraai. Daarnaast zorgt de creme van Olaz voor een heerlijke verzorging van uw huid.